Canal Digitaal maakt recreatie-abonnement flexibel

Canal Digitaal maakt recreatie-abonnement flexibel

Canal Digitaal voert een belangrijke wijziging in het recreatie-abonnement door. Vanaf 2018 wordt deze abonnementsvorm van de satelliettelevisieaanbieder flexibel. Dat bevestigt Christiaan Puper aan Totaal TV.

Puper is managing director van Canal Digitaal business partner Eviso. Uit eigen marktonderzoek van Canal Digitaal  blijkt dat eenderde van de abonnees met een recreatie-abonnement behoefte heeft aan meer flexibiliteit. Negentig procent van dit eenderde deel abonnees geeft aan dat men ook in oktober nog via dit abonnement naar zenders wil kijken. Het recreatie-abonnement maakt het bekijken van zenders van 21 maart tot en met 21 september mogelijk. Canal Digitaal gaat deze abonnementsvorm flexibel maken. In aanloop naar deze wijziging wordt dit jaar het recreatie-abonnement gratis een maand verlengd en kan tot en met 21 oktober naar het zenderaanbod gekeken worden.

 

Flexibel tv-kijken

Canal Digitaal belooft in een mail aan klanten het recreatie-abonnement vanaf volgend jaar flexibel te maken. Hoe de flexibele abonnementsvorm er exact uit gaat zien, meldt de aanbieder nog niet. Het flexibele abonnement is een volgende stap van de aanbieder om het dienstenaanbod te verbeteren en de abonnee overal in Europa de ideale tv-avond aan te bieden. Canal Digitaal kondigde onlangs al de komst van Film Europe, Canal Digitaal Films, TV Gemist en de kijkassistent WhatsOnTV aan.

 

 

 

Bron