TECHNETIX BDA 02 TKK ANTENNEVERSTERKER 6 UITGANGEN


Artikelnr:Q001295
Merk:Technetix
EAN:5055146400707
Voor prijsinformatie en bestelmogelijkheden moet u inloggen
Technetix / Tratec BDA02 Antenneversterker 6 uitgangen.

UPC Ziggo en alle andere kabelexploitanten adviseren om ieder aansluitpunt in huis retourkanaal geschikt te maken. Internet op ieder aansluitpunt. Maar ook op alle aansluitpunten interactieve settopboxen is de toekomst! Naast het gebruik van de juiste coaxkabel, connectoren, aansluitsnoeren en verdelers, is het van groot belang dat de versterkers op iedere uitgang het retoursignaal doorlaat. Let op het NL Kabel keurmerk! Nu leverbaar de Tratec versterkers met NL Kabel keur Dus: - Meerdere kabel decoders per huishouden - Op meerdere plaatsen internet via de kabel - NLKabel goedgekeurd

De BDA 02 is voorzien van een stevige metalen behuizing.

Stevige metalen behuizing die het binnenwerk goed geschermd en geen stoorstraling kan geven (de versterker voldoet hiermee aan de strenge Europese CENELC eisen)

Alle uitgangen zijn beschermd.

Alle uitgangen zijn beschermdmet het gepatenteerde"Modem Safe® ™" (Modem Safe is een door Tratec -Technetixontwikkelde techniek die uw huisnetwerk beschermd tegen de schadelijke gevolgen van indirecte blikseminslag) Alom wordt deze techniek in Europese kabeltelevisie netwerken toegepast


Extra kabeltelevisie aansluiting nodig?

De BDA-02 biedt de volgende uitgangen:

- Radio (IEC female connector, 1 stuks)

- Data/TV (IEC male connector, 3 stuks)

- Data/TV (F female connector, 1 stuks)

Welke kabellengte kunt u gebruiken?

Iedere uitgang van de versterker biedt een 4 dB versterker. U kunt op iedere uitgang een kabellengte gebruiken van 10 tot 15 meter.

De connectoren

Installatie met de goede passendeconnectoren en het juiste gereedschap is belangrijk! Dit voorkomt klachten achteraf.De Technetix / TratecBDA02 antenneversterkeris een compacte, hoge kwaliteit 4-uitgang huis versterker met goede RF-cijfers. De versterker is ontworpen voor gebruik in het 5-65 MHz retourpad en 85-1006 MHz voorwaartse pad. Montage is zeer eenvoudig, de BDA-02 is geschikt voor montage direct op wandcontactdoos en de in-home coax-netwerk wordt uitgebreid tot 4 data / TV-aansluitingen en een lus door radio-poort.