Nieuws

SUPER B WINT KÖNIG KUNDE AWARD 2022

SUPER B WINT KÖNIG KUNDE AWARD 2022 Met trots kunnen we melden dat we voor het tweede jaar op rij de 'König Kunde Award' hebben gewonnen. Dit is een bekende onafhankelijke RV-enquête waarbij Duitse eindklanten bepaalde producten beoordelen, inclusief de..

Lees meer
SuperB Epsilon 12V100Ah en Epsilon 12V150Ah

SuperB Epsilon 12V100Ah en Epsilon 12V150Ah lithium LiFePO4 Bluetooth BMS DE BESTE LITHIUM ACCU OP DE CAMPERMARKT WORDT NOG BETER De Epsilon 12V100Ah en Epsilon 12V150Ah lithium-ijzerfosfaat accu heeft de hoogste capaciteit in een standaard behuizin..

Lees meer
Super B wint König Kunde Award 2021

Mooi nieuws vanuit de Duitse campermarkt: Super B heeft dit jaar bij de ‘König Kunde Awards’ de eerste plaats behaald in de categorie “Bordbatterie” (Service accu). Dit laat zien dat onze accu’s heel goed aanslaan bij campereigenaren en dat d..

Lees meer
Samen sterk en gezond. Samen Corona / COVID-19 vrij !!!

Samen sterk en gezond. Samen Corona / COVID-19 vrij !!! Ook bij BGB Satmaster kunnen we er niet omheen. Corona / COVID-19 heeft een gigantische impact op ons en ons dagelijks doen en laten. Niet alleen als persoon, maar ook als bedrijf worden we, ter bestrijding van/beschermin..

Lees meer
SuperB UN 38.3 certificaten

Nederlands, Als bijlage sturen wij u de huidige UN T 38.3 certificaten voor de Super B tractiebatterijen die door u worden aangeboden. Deze certificaten zijn het bewijs dat Super B zijn batterijen heeft laten testen in overeenstemming met testspecificatie 38.3. Hierdoor mogen..

Lees meer
NIEUWE Salora Travel Caravan Camper TV

NIEUWE Salora Travel Caravan Camper TV De nieuwe serie Salora TV's onder de naam "Travel TV" worden in 4 modellen uitgevoerd nl. in 22 en 24 inch met en zonder DVD/WIFI,smart. Ze zijn o.a. speciaal ontworpen en gemaakt voor de vakantieganger die gebruik wil ma..

Lees meer
Super-B - Be in Charge app release 3.0.8.

De nieuwe app "Be in charge App"van Super B voor de Epsilon serie is beschikbaar. Deze is te downloaden op :  https://apps.apple.com/nl/app/be-in-charge/id1255206498?l=en De communicatie problemen zijn hiermee verholpen t.o.v. van de vorige versies...

Lees meer
Super B voert naamsveranderingen door en vernoemt batterijen naar bijen

Super-B Super kracht met Andrena, Mason, Nomia en Nomada Super B introduceert de nieuwe productlijnnamen Nomia, Nomada, Andrena en Mason. Het bedrijf uit Hengelo voert de wijzigingen door om zijn expertise in lithium-ionbatterijtechnologie te bevestigen. Henk Kleef, commerc..

Lees meer
Super-B Nomia vlaggenschip 210Ah Lithium Accu

Super-B Nomia vlaggenschip 210Ah Lithium Accu Het nieuwe Super-B vlaggenschip, de Nomia 210 Ah is een lithiumijzerfosfaat oplaadbare batterij met een capaciteit van 210Ah. De nieuwste toevoeging aan de portfolio is een lichtgewicht en heeft een zeer hoge capaciteit. De u..

Lees meer
FCC- en ICES-003-certificering voor Super B accu's

Na diverse metingen is gebleken dat de SB12V100E-ZC (tevens representatief voor de SB12V160E-ZC) en de SB12V1200Wh-M (Epsilon) voldoen aan de Amerikaanse FCC (Federal Communications Commision) part 15. Daarmee voldoen de accu's eveneens aan de Canadese ICES-003 (Interference..

Lees meer
Lithium Werks en Super B

Lithium Werks en Super B bereiken akkoord over fusie om wereldwijde energietransitie te faciliteren Lithium Werks (www.lithiumwerks.com), een onderneming die zich specialiseert in energiebeheer en bekend staat om de 'Nanophosphate Tm Cell' en slimme lithium-ion modules..

Lees meer
Lithium Werks en UT slaan handen ineen

Een onderzoekscampus van 17 hectare op de voormalige vliegbasis, met meer dan tweeduizend medewerkers in 2025. Dat is het plan van het bedrijf Lithium Werks, dat zich richt op de productie van accu’s. De UT gaat samenwerken met het bedrijf om onderzoek te doen naar accucell..

Lees meer
Nieuw is ons pakket Super-B accu voor Campers

  Camper accu’s spelen een belangrijke rol bij het creeëen van een onafhankelijk tweede huis. Alle elektronische en huishoudelijke apparaten, van de ijskast tot de waterkoker is afhankelijk van de accu in een moderne camper. Het is tenslotte de levenskracht..

Lees meer
Canal Digitaal maakt abonnement flexibel

Canal Digitaal biedt vanaf vandaag twee flexibele abonnementen aan. Hiermee kan een doelgroep beter bediend worden die gedurende een aantal maanden per jaar via satelliet naar tv kijkt. Het gaat om de recreatieve markt. Canal Digitaal biedt al enige jaren voor de recreatiemark..

Lees meer
Canal Digitaal zet per 1 april streep door geoblocking online tv

Canal Digitaal zet per 1 april streep door geoblocking online tv Canal Digitaal, aanbieder van satelliet-tv, heft per 1 april de geografische restricties op voor het online kijken naar tv-zenders. Dat heeft de dochter van de M7 Groep tegenover TotaalTV gesteld. Klanten kunnen..

Lees meer
Veel wijzigingen bij Canal Digitaal

Canal Digitaal voert in de komende weken veel frequentiewijzigingen door van tv- en radiozenders die via de Astra3-satelliet te ontvangen zijn.   De stoelendans van zenders komt eind februari ten einde. Optimalisatie van het transpondergebruik is een reden van de aange..

Lees meer
TravelXP in 4K Ultra HD begint op Astra1-satelliet

Nadat TravelXP 4K in oktober begon met satellietverspreiding via de Hotbird-satelliet van het Franse bedrijf Eutelsat, is de zender nu ook via de Luxemburgse Astra1-satelliet van SES begonnen met uitzenden.   De Astra1-satellietpositie op 19,2 graden oost is in Europa..

Lees meer
Eerste gebruik JOYNE CI+ module!

Belangrijk: Eerste gebruik JOYNE CI+ module! Het is essentieel dat de JOYNE CI+ module bij het eerste gebruik een activatie-puls ontvangt! Hiermee wordt de “Preview-periode” van 5 dagen geactiveerd, tevens ontvangt de module informatie m.b.t. gebruikersrechten! L..

Lees meer
Canal Digitaal introduceert tv-kijken via internet

Canal Digitaal introduceert tv-kijken via internet. Canal Digitaal, de Nederlandse aanbieder van satelliettelevisie, breidt haar aanbod uit met televisiekijken via internet (IPTV), waarbij het voor de verkoop gaat samenwerken met andere partijen. Consumenten hebben vanaf nu de..

Lees meer
FOX Sports in standaard tv-abonnement Canal Digitaal

FOX Sports in standaard tv abonnement Canal Digitaal FOX Sports 1 HD is sinds deze week onderdeel van de standaard abonnementstructuur van Canal Digitaal. Alle abonnees met Familie HD-abonnement of hoger kunnen zonder aanvullend abonnement naar deze zender kijken. Op FOX Sp..

Lees meer
Joyne husselt transponders weer om

Joyne husselt transponders weer om Kijkers van Joyne via de Eurobird 9 satelliet moeten, tenzij een voorgeprogrammeerde lijst beschikbaar is, diverse zenders opnieuw opzoeken. 24Kitchen en National Geographic zijn namelijk verplaatst van de 12073 Ghz. naar 11747 Ghz. (horizont..

Lees meer
Online.nl stapt over op Interactieve TV van Canal Digitaal

Online.nl stapt over op Interactieve TV van Canal Digitaal Online.nl stapt van de eigen Interactieve TV dienst over naar Canal Digitaal. De serviceprovider biedt op het koperdraadnetwerk van KPN Alles-in-1-diensten aan. Totaal TV maakte eerder deze week al bekend dat de dri..

Lees meer
FOX Sports nu in standaardpakket Online.nl

FOX Sports nu in standaardpakket Online.nl Telecomprovider Online.nl kiest ervoor om per 1 november FOX Sports Eredivisie zenders 1, 3 en 5, HD zenders en alle interactieve tv-opties standaard toe te voegen aan het basisabonnement. Deze keuze vloeit voort uit recentelijk kl..

Lees meer
Joyne maakt stap naar OTT en cloud

Joyne maakt stap naar OTT en cloud Joyne is als nieuwe tv-aanbieder op de Nederlandse markt op dit moment alleen lineair via de Eutelsat 9B-satelliet te ontvangen. Daar komen op termijn online kijkmogelijkheden bij.   Joyne heeft de uitzendinfrastructuur zo opg..

Lees meer
CanalDigitaal sluit nieuw contract Fox Sports

CanalDigitaal sluit nieuw contract voor Fox Sports CanalDigitaal heeft de overeenkomst met Fox Sports vernieuwd, meldt Totaal TV. Dat betekent dat de betaalzenders met Nederlands en internationaal voetbal ook de komende jaren via de satelliet beschikbaar zijn.  CanalDi..

Lees meer
Canal Digitaal maakt recreatie-abonnement flexibel

Canal Digitaal maakt recreatie-abonnement flexibel Canal Digitaal voert een belangrijke wijziging in het recreatie-abonnement door. Vanaf 2018 wordt deze abonnementsvorm van de satelliettelevisieaanbieder flexibel. Dat bevestigt Christiaan Puper aan Totaal TV. Puper is mana..

Lees meer
Wordt goedkoper FOX Sports belangrijk in concurrentiestrijd Joyne en Canal Digitaal?

Wordt goedkoper FOX Sports belangrijk in concurrentiestrijd Joyne en Canal Digitaal? De Nederlandse markt van abonnementsatelliettelevisie is snel in beweging nu Joyne heeft aangekondigd een concurrent van Canal Digitaal te worden.   Welke zenders en tegen welke pri..

Lees meer
CanalDigitaal vernieuwt met flexibel tv-kijken, TV Gemist en online films

CanalDigitaal vernieuwt met flexibel tv-kijken, TV Gemist en online films De Nederlandse satelliettelevisieaanbieder CanalDigitaal heeft vanaf vandaag niet alleen een nieuw uiterlijk. Het gaat ook flexibele tv-diensten op alle beeldschermen aanbieden. M7 Group, de eigenaar..

Lees meer
Joyne komt daadwerkelijk met flexibel abonnement

Joyne komt daadwerkelijk met flexibel abonnement De nieuwe Nederlandse satelliettelevisieaanbieder Joyne gaat daadwerkelijk een flexibele abonnementsvorm aanbieden. Dit is vooral voor de recreatiemarkt belangrijk.   Joyne bevestigt aan Totaal dat het voor abonnees m..

Lees meer
Voordelen van satellietontvangst

Het ontvangen van satellietzenders is natuurlijk veel omslachtiger dan bijvoorbeeld tv-kijken via Ziggo (kabel) en KPN (koperdraad/glasvezel). Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van satellietontvangst?   Om via de satelliet naar tv-zenders te kunnen kijken of radioze..

Lees meer
Meer nieuwszenders gaan in HD uitzenden

Meer nieuwszenders gaan in HD uitzenden In Nederland zijn steeds meer internationale nieuwszenders in HD-kwaliteit te bekijken. Daarvoor moet men in vrijwel alle gevallen wel over satellietontvangst beschikken. Al langere tijd zijn zenders als CNN, BBC World News, Bloomberg..

Lees meer
Storing CanalDigitaal eind Februari

Op 28 februari en op 1 en 2 maart kunt u een korte onderbreking opmerken in de ontvangst van het radio- en tv-signaal via CanalDigitaal. Tijdens deze dagen beweegt de zon zich rond het middaguur exact in het zichtveld van de satellieten die CanalDigitaal gebruikt. Het satellie..

Lees meer
Zenderaanpassingen bij Ziggo

Zenderaanpassingen bij Ziggo Ziggo voert vanaf 1 maart enkele zenderaanpassingen door. Een deel van de wijzigingen wordt gefaseerd door het kabelbedrijf doorgevoerd. Viceland is per direct bij Ziggo in het TV Standaard-zenderpakket toegevoegd. Viceland is bij Ziggo via voor..

Lees meer
Betaalbare veiligheid SAB camera

Betaalbare veiligheid SAB camera SAB presenteert een lijn IP-camera's die naadloos aansluit op de decoders van het merk voor een betaalbaar beveiligingssysteem. SAB is bij de satellietkijker bekend van de decoders, maar biedt ook een brede lijn IP-beveiligingscamera'..

Lees meer
Wijzigingen per 01-07-2016

CanalDigitaal wijzigingen per 01-07-2016 Vanaf 01 juli a.s. zullen er een aantal wijzigingen doorgevoerd worden. Via deze weg stellen we jullie alvast op de hoogte: Aankomende zenderwijzigingen CanalDigitaal: Nieuwe zenderlijsten aangeboden op 1 juli, met daarin de volge..

Lees meer
CD Zenderwijzigingen

Op 17 mei is de zender TV Oranje verhuisd. CanalDigitaal biedt nieuwe zenderlijsten aan op deze datum met de gewijzigde positie van de zender. TV Oranje blijft aangeboden worden via kanaalnummer 69. Als u de zender op de nieuwe positie handmatig wilt toevoegen gebruikt u de volge..

Lees meer
Wijziging CanalDigitaal M7

Op 17 mei is de zender TV Oranje verhuisd. CanalDigitaal biedt nieuwe zenderlijsten aan op deze datum met de gewijzigde positie van de zender. TV Oranje blijft aangeboden worden via kanaalnummer 69. Als u de zender op de nieuwe positie handmatig wilt toevoegen gebruikt u de volge..

Lees meer