Super B voert naamsveranderingen door en vernoemt batterijen naar bijen

Super-B Super kracht met Andrena, Mason, Nomia en Nomada

Super B introduceert de nieuwe productlijnnamen Nomia, Nomada, Andrena en Mason. Het bedrijf uit Hengelo voert de wijzigingen door om zijn expertise in lithium-ionbatterijtechnologie te bevestigen.

Henk Kleef, commercieel directeur bij Super B Lithium Power B.V.: ‘De verandering van de productlijn weerspiegelt de brede inzet van ons bedrijf en onze expertise in lithium-ionbatterijtechnologie.’

 

Bijenfamilies

Andrena, Mason, Nomia en Nomada zijn productnamen die zich identificeren met bijenfamilies. Deze en andere bijenfamilies zijn dynamisch, snel, innovatief, slim en belangrijk voor een milieuvriendelijk systeem. Kleef: ‘Het benadrukt ook de kracht van de Super B-familie: samenwerken en lithiumbatterijen bouwen die de wereldwijde energietransitie mogelijk maken. We willen de waarden benadrukken die we delen met onze klanten.’

 

4 series
De huidige startaccu’s zonder GBS worden de Andrena-serie. De SB12V10P-DC zal bijvoorbeeld worden hernoemd als Andrena 12V10Ah. De nieuwe startaccu’s met intern batterijmanagementsysteem, die later dit jaar worden geïntroduceerd, worden gebrandmerkt als de Mason-serie.

De huidige tractiebatterijen die beschikbaar zijn in 100Ah en 160Ah worden gebrandmerkt als de Nomia-serie. Dit betekent dat de SB12V160E-ZC en SB12V100E-ZC de Nomia 12V160Ah en Nomia 12V100Ah worden.

De nieuwe modulaire, compacte en hogedichtheids-lithiumbatterijen, die ook dit jaar worden geïntroduceerd, worden gebrandmerkt als de Nomada-serie.

De Epsilon SB12V1200Wh-M wil worden hernoemd naar Epsilon 12V90Ah.

De technische kenmerken en specificaties blijven gelijk. De nieuwe productnamen zijn onmiddellijk van kracht en worden in de rest van 2019 geïmplementeerd in de producten en diensten van het bedrijf.