NIEUWE Salora Travel Caravan Camper TV

NIEUWE Salora Travel Caravan Camper TV

De nieuwe serie Salora TV's onder de naam "Travel TV" worden in 4 modellen uitgevoerd nl. in 22 en 24 inch met en zonder DVD/WIFI,smart.

Ze zijn o.a. speciaal ontworpen en gemaakt voor de vakantieganger die gebruik wil maken van satellietontvangst of WIFI  om in het buitenland de Nederlandse zenders te kunnen ontvangen.

Alle modellen zijn geschikt voor het ontvangen van Canaldigitaal (NL) TV Vlaanderen (B) en Joyne (NL,B) waarbij er voor de eerste twee genoemde een speciale fast scan optie is ingebouwd welke handig is voor het snel inlezen van de zenders. (Voor ontvangst van Joyne is er een optie om dit via een USB stick te doen)

Let wel, voor alle providers dient u een abonnement af te sluiten ! Tevens moet u dan gebruik maken van een CI(+) module welke tezamen met deze TV kan worden gebruikt. Zie ook: https://www.bgb.nl/tv-ontvangst/ci-modules/

Wilt u deze TV ook in huis gebruiken op het kabelnetwerk van Ziggo ?  Dat is ook mogelijk, de toestellen zijn tevens Ziggo gecertificeerd.

Een derde optie is om gebruik te maken van het "Digitenne" netwerk binnen Nederland, hiervoor moet u wel een externe antenne gebruiken voor ontvangst van dit signaal. Zie ook : https://www.bgb.nl/tv-ontvangst/dvb-c-dvb-t-digitenne/