Joyne komt daadwerkelijk met flexibel abonnement

Joyne komt daadwerkelijk met flexibel abonnement

De nieuwe Nederlandse satelliettelevisieaanbieder Joyne gaat daadwerkelijk een flexibele abonnementsvorm aanbieden. Dit is vooral voor de recreatiemarkt belangrijk.

 

Joyne bevestigt aan Totaal dat het voor abonnees mogelijk wordt om zelf de periode te bepalen dat het abonnement actief is. Dat is vooral voor de recreatiemarkt belangrijk. Op deze manier kan de abonnee het abonnement alleen voor de periode activeren dat men bijvoorbeeld met camper of caravan op vakantie gaat. Hierdoor blijft men op vakantie niet van de belangrijkste Nederlandse zenders verstoken. Binnen deze periode wordt het complete zenderaanbod binnen het abonnement door Joyne geleverd. Eerder maakte Totaal TV al bekend dat Joyne het zenderaanbod met een Conax CI+ module met virtuele smartcard gaat beveiligen.

 

Joyne wordt flexibel

Volgens de nieuwe aanbieder is flexibiliteit van het abonnement een belangrijke, maar zeker niet de enige pijler van de tv-diensten die vanaf juli via de Eutelsat 9B-satelliet worden aangeboden. Over de toekomstige abonnementsvormen wil de aanbieder op dit moment nog geen nadere mededelingen doen. Meer hierover wordt naar verwachting eind van deze maand bekend. In de komende editie van tv-gids Totaal TV maken de initiatiefnemers van Joyne meer over de plannen bekend. Totaal TV editie 13 is volgende week in de winkel verkrijgbaar en wordt natuurlijk ook bij abonnees thuis afgeleverd.

 

 

 

Bron