Online.nl stapt over op Interactieve TV van Canal Digitaal

Online.nl stapt over op Interactieve TV van Canal Digitaal

Online.nl stapt van de eigen Interactieve TV dienst over naar Canal Digitaal. De serviceprovider biedt op het koperdraadnetwerk van KPN Alles-in-1-diensten aan.

Totaal TV maakte eerder deze week al bekend dat de drie kanalen van betaalzender FOX Sports Eredivisie vanaf 1 november door Online.nl in het basispakket aan klanten geleverd gaan worden. Dit is onder meer mogelijk door de overstap bij Interactieve TV naar Canal Digitaal. De toevoeging van deze sportkanalen in het basispakket zorgt wel voor een prijsstijging van €4,50 per maand. Online.nl-klanten die op dit moment FOX Sports Eredivisie als extra aanvullend abonnement bij de aanbieder afnemen, gaan vanaf november minder betalen. Online.nl verhoogde eerder op 1 juli de prijs van de meeste abonnementsvormen met enkele euro’s per maand.

 

Online-diensten

Verder gaat Online.nl naast lineaire tv vanaf november ook online-diensten standaard en zender meerkosten in tv-pakketten aan klanten bieden. Het gaat hierbij onder meer om diensten als opnemen, pauzeren, Begin Gemist en TV Gemist. Online.nl stelt ondanks de prijsverhoging nog steeds de goedkoopste te zijn omdat klanten bij andere aanbieders veelal los moeten betalen voor vergelijkbare interactieve mogelijkheden. Een Alles-in-1-abonnement met 50Mbps internet en het basis tv-pakket met alle interactieve mogelijkheden en de drie kanalen van FOX Sports Eredivisie gaat vanaf 1 november bij Online.nl 41 euro per maand kosten. Nieuwe klanten krijgen de eerste maanden van het abonnement een korting van tien euro per maand. Zowel Online.nl als Canal Digitaal zijn eigendom van het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group.

 

 

 

 

 

 

Bron