Wattstunde WS150EFX zonnepaneel flexibel 150Wp


Artikelnr: Q002768
Merk:Wattstunde
Consument adviesprijs € 469,00 incl. BTW
Voor prijsinformatie en bestelmogelijkheden moet u inloggen

WATTSTUNDE WS150EFX zonnepaneel flexibel 150Wp

WS150EFX-HV ActiveWire zonnepaneel 12/24 V marine om te plakken met aansluitdoos aan de voorzijde
Semi-flexibele high-end zonnemodule met geïntegreerde aluminium plaat - perfect voor veeleisende toepassingen
Door hun flexibiliteit passen de WATTSTUNDE®-zonnemodules zich aan elk gebogen dakoppervlak aan en worden daarom gebruikt in een breed scala aan stacaravans en vooral in zeilboten en jachten.
De geïntegreerde aluminium plaat geeft de module de nodige stabiliteit om een ​​lange levensduur te garanderen, zelfs onder extreme toepassingen zoals maritieme toepassingen.

Talloze toepassingsmogelijkheden

De Premium EFX zonnemodules zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in de maritieme, recreactie sector. De modules vinden echter steeds vaker talrijke toepassingsgebieden buiten de maritieme sector. De zonnemodules worden vaak geïnstalleerd en gebruikt in zelfvoorzienende batterijtoepassingen zoals in stacaravans, tuinhuisjes, campings, eilandsystemen en alle off-grid-systemen.

Innovatieve ActiveWire-zonnecellen

De nieuwe ActiveWire-technologie verkort de afstanden tussen de geleiderbanen van de zonnecellen, waardoor elektrische verliezen worden geminimaliseerd en de stroom wordt vergroot. Als een cel scheurt, blijft het effect plaatselijk beperkt. Dit innovatieve netwerk van geleiders met 19 rails (conventionele monomodules hebben slechts 5 rails) garandeert een uiterst betrouwbare module. De dunnere draden vangen ook meer licht op dan traditionele oppervlaktecontacten, waardoor gedeeltelijke schaduw wordt geminimaliseerd. Dit ontwerp maximaliseert de energieopbrengst - zelfs in zwakke en diffuse lichtomstandigheden. Dankzij de geïntegreerde bypass-diodes in de aansluitdoos kan de module ook in de schaduw of bij slechte lichtomstandigheden stroom blijven produceren.

Een hoge lichtopbrengst in combinatie met vlakke opbouwhoogtes en beloopbaarheid maken deze modules uniek!

Maximale stabiliteit - ideaal voor gebruik in

de maritieme sector De geïntegreerde aluminium plaat zorgt voor een hoge stabiliteit van de module om te voldoen aan de extreme eisen in de maritieme sector en buitenshuis. De modules kunnen optimaal worden gebruikt op oneffen oppervlakken en afgeronde niveaus van een boot of stacaravan. Bevestigd aan een stevige ondergrond zijn de EFX zonnemodules ook beloopbaar. Gewichtsbesparingen tot 80% zijn mogelijk in vergelijking met ingelijste zonnepanelen. Vanwege onze hoge eisen aan de kwaliteit van de zonnepanelen bewaken we elke stap - van de celproductie tot de assemblage van de componenten tot het eindproduct.

De hoogwaardige constructie maakt de module zeewaterbestendig. Topkwaliteit voor professionele toepassingen!

Technische specificaties    WS150EFX-HV

  • Nominaal vermogen (Pmpp)    150W
  • Maximale dagelijkse opbrengst (zomer)    600Wh/d
  • Kortsluitstroom (Isc)    3.65A
  • Nullastspanning (Uoc)    51.2v
  • Spanning (Umpp)    43,5V
  • Huidig ​​(Impp)    3.33A
  • cel efficiëntie    >22%
  • celtelling    79
  • aansluitdoos    25 mm hoogte | IP65
  • Afmetingen (LxBxH) in mm    1210x680x4
  • gewicht    5,42 kg