Daglichtpaneel Black Shingled 160Wp 131 x 67


Artikelnr: Q002825
Merk:ccc
EAN:2000026133537
Consument adviesprijs € 296,50 incl. BTW
Voor prijsinformatie en bestelmogelijkheden moet u inloggen

Daglichtpaneel Black Shingled 160Wp 131 x 67

Deze nieuwe hoogwaardige daglichtpanelen klinken als een veelbelovende innovatie! De integratie van Mono-Perc technologie biedt duidelijke voordelen ten opzichte van standaard kristallijne daglichtpanelen. Het is fascinerend hoe de toevoeging van slechts twee extra lagen het rendement en de prestaties van de panelen aanzienlijk kan verbeteren.

Het feit dat de onderste laag daglicht terugkaatst naar de cellen in plaats van te absorberen, is een slimme manier om het rendement te verhogen, vooral onder verschillende weersomstandigheden zoals bewolkte dagen. Het maximaliseren van de energieproductie, zelfs bij minder ideale omstandigheden, is cruciaal voor duurzame energieopwekking.

Ook het ontwerp van de shingled panelen, waarbij geen rails aan de bovenkant nodig zijn en meer cellen aan daglicht kunnen worden blootgesteld, is een slimme optimalisatie. Door de afstand tussen de cellen te optimaliseren, wordt het totale energieproductieoppervlak gemaximaliseerd, wat resulteert in een efficiëntere opwekking van energie.

De inbegrepen 5 meter kabel en dubbele dakdoorvoer maken de installatie van deze panelen handig en veelzijdig, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen en installatiescenario's.

Al met al lijken deze daglichtpanelen met geïntegreerde spoiler en Mono-Perc technologie een zeer veelbelovende keuze te zijn voor wie op zoek is naar efficiënte en hoogwaardige zonne-energieoplossingen.

 

De combinatie van de Daglichtpaneel Black Shingled met een Super B Lithium accu belooft een krachtige en betrouwbare off-grid energieoplossing te zijn. Met de efficiënte energieopwekking van de daglichtpanelen en de opslagcapaciteit van de lithium accu, ben je goed uitgerust om zelfvoorzienend te zijn, zelfs in afgelegen gebieden zonder toegang tot het elektriciteitsnet.

De daglichtpanelen zorgen voor een constante bron van schone energie, terwijl de lithium accu de opgewekte energie kan opslaan voor gebruik wanneer dat nodig is, zelfs tijdens de nacht of bij bewolkt weer. Dit biedt een betrouwbare energievoorziening, onafhankelijk van externe omstandigheden.

Of het nu gaat om het voeden van een off-grid huis, een vakantiehuisje, een camper of zelfs een boot, deze combinatie van daglichtpanelen en lithium accu biedt de vrijheid en flexibiliteit om te genieten van elektriciteit waar je maar wilt, zonder afhankelijk te zijn van het traditionele elektriciteitsnet.

Het lijkt erop dat je goed op weg bent naar een duurzaam off-grid avontuur met deze krachtige combinatie van technologieën!

  • Kleur  Zwart
  • Netto Gewicht  10,20 kg
  • Lengte Product  131 cm
  • Breedte Product  67 cm
  • Hoogte Product  5,40 cm
  • Uitgangsvermogen  160 W
  • Max. power voltage (Vmp): 23,78V
  • Max. power current (Imp): 6,73A
  • Open circuit voltage (Voc): 26,65V
  • Short circuit current (Isc): 7,13A